Data beskyttelse

0 Kommentare

1. Ansvarlig instans

Det ansvarlige organ for dataindsamling, databehandling og databrug i forbindelse med brugen af vores websted er S&Y SLPENDOR GmbH, Oldesweg 6a, 22393 Hamburg, DE.

Tuna Pan er ansvarlig for databehandlingen. Du kan nås på ovenstående adresse og på e -mailadressen info@sysplendor.com.

2. Indsamling af personoplysninger

a.) Systemoptimering

Når du besøger vores websted www.dingy.eu, sender den browser, der bruges på din enhed, automatisk oplysninger til serveren på vores websted. Disse oplysninger gemmes midlertidigt i såkaldte logfiler. Følgende oplysninger registreres og gemmes automatisk, indtil de automatisk slettes:

  1. IP-adresse
  2. Dato og tidspunkt for adgang
  3. Tidszone forskelle
  4. Navn og webadresse til siden / filen, der er adgang til, inklusive adgangsstatus / HTTP -statuskode
  5. operativ system
  6. Websted, hvorfra der foretages adgang (henviser -URL)
  7. Brugt browser (muligvis operativsystemet på din computer) inklusive sprogindstilling og navnet på din adgangsudbyder

Ovenstående data indsamles og behandles på vores websted af følgende årsager:

  1. Sikre en problemfri forbindelse til webstedet
  2. Sikre behagelig brug af vores websted
  3. Evaluering af systemsikkerhed og stabilitet
  4. Administration af webstedet

Retsgrundlaget for databehandling er artikel 6, stk. 1, sætning 1, litra f i den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Vores legitime interesse følger af ovenstående punkter. Under ingen omstændigheder bruger vi de indsamlede data til at drage konklusioner om dig personligt. Derudover bruger vi cookies og analysetjenester, når du besøger vores websted. Du kan finde mere detaljerede forklaringer i afsnit 8 i denne databeskyttelseserklæring.

b.) Mails

Hvis du sender os oplysninger via e -mail, vil de naturligvis blive registreret af os. Normalt modtager e -mails også navne og e -mail -adresser, som du også kan sende til os. Disse oplysninger er frivillige og kontrolleres ikke på nogen måde, brug af pseudonymer osv. Er mulig. Retsgrundlaget for behandlingen af de data, der overføres i forbindelse med afsendelse af en e -mail, er artikel 6, stk. 1, litra f), GDPR. Vi vil gerne påpege, at dataoverførsel over internettet (ved kommunikation via e-mail) kan have sikkerhedshuller. En fuldstændig beskyttelse af dataene mod tredjeparts adgang er ikke mulig.

c .) Kontoåbning og bestilling

Vi indsamler personoplysninger, hvis du frivilligt giver os dem som en del af din ordre eller når du åbner en kundekonto. Obligatoriske felter er markeret som sådan, fordi vi i disse tilfælde har brug for dataene for at behandle kontrakten, og du kan ikke gennemføre ordren og / eller åbne en konto uden at oplyse dem, eller bruge dine data til at kontakte dig. Hvilke data der indsamles, kan ses fra de respektive inputformularer. Vi bruger de data, du har givet i henhold til artikel 6, stk. 1, S. 1 lit. b GDPR til at behandle kontrakter og til at behandle dine forespørgsler. Efter at kontrakten er blevet behandlet fuldstændigt, eller din kundekonto er blevet slettet, vil dine data blive begrænset til videre behandling og slettet, efter at skatte- og kommercielle opbevaringsperioder er udløbet, medmindre du udtrykkeligt har givet samtykke til videre brug af dine data, eller vi forbeholder os retten til at bruge data ud over dette er tilladt ved lov, og som vi vil informere dig om i denne erklæring. Sletning af din kundekonto er til enhver tid mulig og kan enten foretages ved at sende en besked til den kontaktmulighed, der er beskrevet nedenfor, eller ved hjælp af en funktion, der findes i kundekontoen.

3. Datasikkerhedsmidler til betaling, generel sikkerhedsrådgivning

Vi bestræber os på at gemme dine personlige data ved at tage alle tekniske og organisatoriske muligheder, så de ikke er tilgængelige for tredjemand. Ved kommunikation via e-mail kan vi ikke garantere fuldstændig datasikkerhed, så vi anbefaler, at du sender fortrolige oplysninger med posten.

For at tilbyde dig den højest mulige sikkerhed sender vi alle betalingsoplysninger (f.eks. Bankoplysninger eller kreditkortoplysninger) udelukkende til betalingsudbyderen. Du skal indtaste disse data igen med hver ordre.

Vi bruger den udbredte SSL (Secure Socket Layer) metode i forbindelse med det højeste krypteringsniveau, som din

Browser understøttes. Du kan se, om en enkelt side på vores websted overføres i krypteret form fra den lukkede visning af nøglen eller

Lås symbol i den nederste statuslinje i din browser. Vi bruger også passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger til at modvirke dine data

for at beskytte utilsigtet eller forsætlig manipulation, delvis eller fuldstændigt tab, ødelæggelse eller mod uautoriseret adgang fra tredjemand. Vores sikkerhedsforanstaltninger forbedres løbende i takt med den teknologiske udvikling.

Din ordre er et bindende tilbud om at indgå en kontrakt. En kontrakt indgås først, når vi accepterer dette tilbud. Acceptationen sker ved en kontraktbekræftelse via e -mail eller senest ved at sende de bestilte produkter. Vi forbeholder os retten til ikke at acceptere tilbud, især hvis de bestilte produkter ikke længere er tilgængelige. Efter modtagelse af din ordre vil du modtage en automatisk ordrebekræftelse via e -mail. Dette er dog ikke en ordrebekræftelse i betydningen accept af tilbuddet, men blot en bekræftelse på modtagelse af din ordre. Du kan hente indholdet i din ordre og kontraktbetingelserne, når du sender ordren og udskrive den ved hjælp af din browsers udskrivningsfunktion eller gemme den elektronisk. Vi opbevarer de kontraktmæssige vilkår og betingelser, der er relevante for den juridiske transaktion mellem os, herunder ordrenes indhold samt de generelle vilkår og betingelser, der er gældende på tidspunktet for kontraktens indgåelse, under hensyntagen til databeskyttelseslovgivningen og gør dette indhold tilgængeligt for dig på anmodning, indtil garantiperioden for krav om mangler er udløbet. Hvis vi accepterer dit tilbud om at indgå en kontrakt, vil du, så snart du har placeret din ordre, også modtage en bekræftelse på e -mail, med hvilken ordredata, de oplysninger, der kræves ved lov for fjernsalgskontrakter, og vores vilkår og betingelser vil blive sendt til dig igen. Det sprog, der er tilgængeligt for indgåelsen af kontrakten, er tysk. Som sælger hos Shopify vi overholder Shopifys salgspolitikker og adfærdskodeks.

De betalingsudbydere, som vi bruger i vores webshop, er angivet nedenfor.

a.) Betaling med AmazonPay

Hvis betalingsmetoden "Amazon Pay" er valgt, vil betalingen blive behandlet af betalingstjenesteudbyderen Amazon Payments Europe sca, 38 avenue JF Kennedy, L-1855 Luxembourg (i det følgende: "Amazon Payments"), til hvem vi vil levere dine oplysninger som en del af bestillingsprocessen sammen med videregivelse af oplysninger om din ordre i henhold til artikel 6, stk. 1 lit. b GDPR. Dine data videregives udelukkende med henblik på behandling af betalinger med betalingstjenesteudbyderen Amazon Payments og kun i det omfang, det er nødvendigt hertil. Du kan finde flere oplysninger om databeskyttelsesbestemmelserne i Amazon Payments på følgende internetadresse: https://pay.amazon.com/de/help/201751600

b.) Betaling med PayPal / PayPal Plus

Ved betaling via PayPal, kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal, videregiver vi dine betalingsdata til PayPal (Europe) Sarl et Cie, SCA, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (i det følgende "PayPal"). Overførslen finder sted i henhold til artikel 6, stk. 1 lit. b GDPR og kun i det omfang, det er nødvendigt for betalingsbehandling.
PayPal forbeholder sig retten til at foretage en kreditcheck for betalingsmetodernes kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal eller - hvis tilbudt - "køb på konto" eller "betaling i rater" via PayPal. Til dette formål kan dine betalingsdata videregives til kreditbureauer i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR på grundlag af PayPals legitime interesse i at fastslå din solvens. PayPal bruger resultatet af kreditkontrollen med hensyn til den statistiske sandsynlighed for misligholdelse med det formål at træffe afgørelse om levering af den respektive betalingsmetode. Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte score-værdier). For så vidt angår scoreværdier er inkluderet i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af scoreværdierne omfatter, men er ikke begrænset til, adressedata. Yderligere oplysninger om databeskyttelse, herunder de anvendte kreditbureauer, findes i PayPals databeskyttelseserklæring: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling af dine data ved at sende en besked til PayPal. PayPal kan dog stadig være berettiget til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for kontraktlig betalingsbehandling.

c.) Betaling med GooglePay

De aktuelle brugsbetingelser for betaling med Google Pay findes under følgende link: https://payments.google.com/payments/apis-secure/u/0/get_legal_document?ldo=0&ldt=googlepaytos&ldl=de

d.) Betaling med ApplePay

De aktuelle brugsbetingelser for betaling med Google Pay findes under følgende link: https://support.apple.com/da-dk/HT203027

e.) Betaling med kreditkort

Oplysninger om betaling med kreditkort med Master Card, Visa Card eller American Express findes under nedenstående links.

Master Card: https://www.mastercard.de/de-de/datenschutz.html

Visakort: https://www.visa.de/legal/global-privacy-notice.html

American Express: https://www.americanexpress.com/de/legal/online-datenschutzerklarung.html

4. DATAOVERFØRSEL

For at opfylde kontrakten i henhold til artikel 6, stk. 1, sætning 1 lit. Afhængigt af hvilken betalingstjenesteudbyder du vælger i bestillingsprocessen, videregiver vi de indsamlede betalingsdata til dette formål til det kreditinstitut, der blev bestilt med betalingen, og, hvis det er relevant, til betalingstjenesteudbyderen bestilt af os eller til den valgte betaling service. I nogle tilfælde indsamler de udvalgte betalingstjenesteudbydere også selv disse data, hvis du opretter en konto der. I dette tilfælde skal du logge ind på betalingstjenesteudbyderen med dine adgangsdata under bestillingsprocessen. Databeskyttelseserklæringen fra den respektive betalingstjenesteudbyder gælder i denne henseende.

Vi bruger betalingstjenesteudbydere, der er baseret i et land uden for EU. Overførsel af personoplysninger til dette firma sker kun i forbindelse med nødvendigheden af at opfylde kontrakten.

Dataoverførsel til forsendelsesudbydere
Hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke hertil under eller efter din ordre, videresender vi din e -mail -adresse og telefonnummer til den valgte forsendelsesudbyder på grundlag af dette i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1 S. 1 lit. Levering kan kontakte dig med henblik på leveringsmeddelelse eller koordinering.

Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en besked til kontaktmuligheden beskrevet nedenfor eller direkte til forsendelsesudbyderen på kontaktadressen nedenfor. Efter tilbagekaldelse sletter vi de data, du har givet til dette formål, medmindre du udtrykkeligt har givet samtykke til videre brug af dine data, eller vi forbeholder os retten til at bruge data ud over dette, som er tilladt ved lov, og som vi vil informere dig om i denne erklæring.

DHL Vertriebs GmbH & Co. OHG
Postboks 10 13 62
22459
Hamburg

5. Ret til information og sletning af dine personoplysninger

I henhold til den føderale databeskyttelseslov har du ret til gratis oplysninger om dine lagrede data samt ret til at rette, blokere eller slette disse data, hvis det ønskes og kræves af dig. For at gøre dette kan du kontakte vores kundeservice på info@ssysplendor.com.

6. Indsamling og behandling af anonyme data

Generelle oplysninger gemmes, når siden åbnes. Dette omfatter blandt andet typen og versionen af den anvendte webbrowser, det websted, som vores side blev linket til, de websteder, vi besøgte og datoen for besøget. Dette er udelukkende information, der ikke tillader at drage konklusioner om personen. Disse anonyme data bruges af Gråbåndet.eu kun evalueret til statistiske formål. Disse oplysninger stilles ikke til rådighed for tredjemand.

7. Indsamling af statistiske data, brug af cookies

Ud over brugervenlighed registreres cookies også af os for statistisk at registrere brugen af vores websted og evaluere det for dig for at optimere vores tilbud. Cookiesættet sætter os i stand til automatisk at genkende dig, hvis du besøger vores websted igen. Disse cookies slettes også automatisk efter en bestemt periode. De data, der behandles af cookies, er nødvendige for de nævnte formål for at beskytte vores legitime interesser såvel som tredjemands interesser i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, sætning 1, litra f i den generelle databeskyttelsesforordning. De fleste browsere accepterer automatisk cookies, hvis du ikke ønsker dette, skal du konfigurere din browser i overensstemmelse hermed, så der ikke indstilles cookies. Vi vil gerne påpege, at fuldstændig deaktivering af cookies kan betyde, at du ikke kan bruge alle funktioner på vores websted.

8. Brug af sporingsværktøjer

Sporingsværktøjer bruges på dette websted - sporingsforanstaltningerne udføres på grundlag af artikel 6, stk. 1, sætning 1, litra f i den generelle databeskyttelsesforordning. Med de sporingsforanstaltninger, vi anvender, ønsker vi især at sikre, at vores websted er designet til at opfylde dine behov, og at det løbende optimeres for dig. Desuden bruges sporingsforanstaltninger til at evaluere brugen af vores tilbud til dig. Denne interesse i evaluering skal ses som en autorisation i overensstemmelse med ovenstående afsnit. De respektive databehandlingsformål og datakategorier findes i de tilsvarende sporingsværktøjer.

Brug af Google Analytics

Vores websted bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruger såkaldte "cookies", tekstfiler, der er gemt på din computer, og som gør det muligt at analysere din brug af webstedet. Analysen oprettet af Google giver os oplysninger om webstedsaktiviteter, websted og internetforbrug. Dine tekniske data evalueres anonymt og kun til statistiske formål for løbende at optimere vores websted og gøre vores online tilbud endnu mere attraktive. Dit privatliv forbliver beskyttet, de anonyme data tillader ikke, at der drages konklusioner om en individuel person. De genererede oplysninger overføres normalt til en Google -server i USA og gemmes der. Bortset fra undtagelsestilfælde, hvor Google kun anonymiserer IP -adressen i USA, vil din IP -adresse blive forkortet direkte af Google i medlemsstaterne i Den Europæiske Union eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Den transmitterede IP -adresse vil ikke blive flettet med andre Google -data. Du kan forhindre lagring af cookies og behandling af data fra Google ved at indstille din browsersoftware i overensstemmelse hermed. Her er det aktuelle link til at downloade og installere det relevante browser-plug-in. Vi vil dog gerne påpege, at du derefter muligvis ikke kan bruge alle funktioner på vores websted i fuldt omfang.

Ud over muligheden for at installere browser-tilføjelsen er der et andet alternativ til at forhindre Google Analytics i at indsamle dataene. Det er især interessant for brugere af mobile enheder. For at gøre dette skal du klikke på dette link (javascript: gaOptout ()) . Du installerer en såkaldt opt-out-cookie, som forhindrer sporing af dataene på dette websted. Funktionen forbliver, indtil cookien slettes. Hvis cookien er blevet slettet, er det tilstrækkeligt at kalde linket op igen.

Yderligere oplysninger om brugsbetingelser og databeskyttelse findes på de følgende sider:

http://www.google.com/analytics/terms/de.html

http://www.google.de/intl/de/policies/

9. SOCIALE MEDIAPLUGINER

På vores websted bruger vi sociale plug-ins fra de sociale netværk Facebook og Instagram på grundlag af artikel 6, stk. 1 S. 1 lit. f GDPR til at gøre IBONS og dets tjenester mere kendt. Det underliggende reklameformål skal betragtes som en legitim interesse i henhold til GDPR. Ansvaret for den databeskyttelsesrelaterede drift skal garanteres af den respektive udbyder, derfor henvises der i det følgende også til databeskyttelsesbestemmelserne på Facebook og Instagram.

Vi har integreret disse sociale plug-ins via Shariff-plug-in, som implementerer en databeskyttelsesvariant af brug via en et-klik-metode-ved at bruge dette plug-in er besøgende på vores websted optimalt beskyttet i forhold til dine data.

a.) Databeskyttelseserklæring for brug af Twitter -plugins

Funktionerne i Twitter -tjenesten er integreret på vores websteder. Disse funktioner tilbydes af Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Ved at bruge Twitter og funktionen “Retweet” bliver de websteder, du besøger, knyttet til din Twitter -konto og gjort kendt for andre brugere. Disse data overføres også til Twitter. Vi vil gerne påpege, at vi som udbyder af webstedet ikke har kendskab til indholdet af de transmitterede data eller om, hvordan det bruges af Twitter. Du kan finde flere oplysninger om dette i Twitters databeskyttelseserklæring på https://twitter.com/privacy.

Du kan ændre dine databeskyttelsesindstillinger på Twitter i kontoindstillingerne under https://twitter.com/account/settings lave om.

Hvis du ikke vil have, at Google skal kunne tildele dit besøg på vores websted din Twitter -brugerkonto, skal du logge ud af din Twitter -brugerkonto.

b.) Databeskyttelseserklæring til brug af Instagram

Funktionerne i Instagram -tjenesten er integreret på vores websted. Disse funktioner tilbydes af Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA. Hvis du er logget ind på din Instagram -konto, kan du linke indholdet af vores sider til din Instagram -profil ved at klikke på knappen Instagram. Dette gør det muligt for Instagram at tildele dit besøg på vores websted din brugerkonto. Vi vil gerne påpege, at vi som udbyder af siderne ikke har kendskab til indholdet af de data, der overføres eller dets brug af Instagram.

Du kan finde flere oplysninger om dette i Instagrams fortrolighedspolitik: https://instagram.com/about/legal/privacy/

Hvis du ikke ønsker, at Instagram skal kunne tildele dit besøg på vores websted din Instagram -brugerkonto, skal du logge ud af din Instagram -brugerkonto.

Hvis du ikke vil have, at de sociale netværk tildeler de data, der indsamles via vores websted direkte til din profil i den respektive tjeneste, skal du logge ud af den relevante service, før du besøger vores websted. Du kan helt forhindre indlæsning af plugins med tilføjelser til din browser, f.eks. B. med script -blokeren "NoScript" (http://noscript.net/).

10. De registreredes rettigheder

Du har følgende rettigheder over for os, som vedrører håndtering og behandling af personoplysninger:

a.) I henhold til artikel 15 i den generelle databeskyttelsesforordning kan du anmode om oplysninger om dine personoplysninger, der behandles af os. Især kan du få oplysninger om behandlingsformål, kategorien af personoplysninger, kategorierne af modtagere, som dine data har været eller vil blive videregivet til, den planlagte opbevaringsperiode, eksistensen af en ret til korrektion, sletning, begrænsning af behandling eller indsigelse, eksistensen af en ret til at indgive en klage, oprindelsen af dine data, hvis vi ikke har indsamlet dem, samt eksistensen af automatiseret beslutningstagning, herunder profilering og om nødvendigt meningsfuld information om deres detaljer.

b.) I henhold til artikel 16 i den generelle databeskyttelsesforordning kan du straks anmode om korrektion af forkerte eller ufuldstændige personoplysninger, der er gemt af os.

c.) I henhold til artikel 17 i den generelle databeskyttelsesforordning kan du anmode om sletning af dine personoplysninger, der er gemt af os, medmindre behandlingen skal udøve retten til ytrings- og informationsfrihed for at opfylde en juridisk forpligtelse af hensyn til offentlig interesse eller for at hævde, udøve eller forsvare juridiske krav er nødvendig.

d.) I henhold til artikel 18 i den generelle databeskyttelsesforordning kan du anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger, hvis du bestrider oplysningernes nøjagtighed, behandlingen er ulovlig, men du nægter at slette dem, og vi har ikke længere brug for det dataene, men du gør det for at hævde, udøve eller forsvare juridiske krav, eller hvis du har gjort indsigelse mod behandling i henhold til art. 21 generel databeskyttelsesforordning.

e.) I overensstemmelse med artikel 20 i den generelle databeskyttelsesforordning kan vi modtage dine personoplysninger, som du har givet os i et struktureret, fælles og maskinlæsbart format eller anmode om, at de overføres til en anden ansvarlig person.

f.) I henhold til artikel 7, stk. 3, generelle databeskyttelsesforordning, kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til behandling af dine data. Som følge heraf har vi ikke længere lov til at fortsætte databehandlingen baseret på dette samtykke i fremtiden.

g.) I henhold til artikel 77 i den generelle databeskyttelsesforordning kan du klage til en tilsynsmyndighed, hvis du er af den opfattelse, at vi som webstedsoperatør ikke opfylder vores forpligtelser i forbindelse med registrering og behandling af personoplysninger. Som regel kan du kontakte tilsynsmyndigheden på dit sædvanlige bopæl eller arbejde til dette formål.

11. Databeskyttelsesmyndighed

Den kompetente databeskyttelsesmyndighed er databeskyttelsesmyndigheden i Hamburg: Hamburg, Klosterwall 6, 20095 Hamburg.

12. Indsigelsesret i henhold til § 7 Abs. 3 Nr. 4 UWG

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod brugen af din e -mailadresse uden at påføre andre omkostninger end transmissionsomkostningerne i henhold til grundtarifferne. Tilbagekaldelsen skal sendes til: S&Y SLPENDOR GmbH, Oldesweg 6a, 22393 Hamburg, DE

13. Opdatering og ændringer af denne databeskyttelseserklæring

Denne databeskyttelseserklæring er i øjeblikket gyldig og er fra december 2019. På grund af den videre udvikling af vores websted og tilbud på det eller på grund af ændrede juridiske eller officielle krav kan det være nødvendigt at ændre denne databeskyttelseserklæring. Den aktuelle databeskyttelseserklæring kan til enhver tid ses på webstedet

under

https://dingy.eu/blogs/ nyheder / Data beskyttelse kan kaldes op og udskrives af dig.

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Alle Blog-Kommentare werden vor Veröffentlichung überprüft
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Senest set
Top
ic-expand
ic-cross-line-top